Evenementencommissie (EK)

De evenementencommissie organiseert ieder jaar weer enkele leuke evenementen om ook buiten het water met elkaar om te gaan! De EK is een belangrijk onderdeel van de zwemvereniging en de activiteiten worden door de leden doorgaans als leuk en gezellig ervaren. Vaste prik zijn de clubavond, een weekend zwemkamp en een rommelmarkt. In het najaar wordt vaak afgewisseld met een viering van Halloween, Sinterklaas, Kerst of een combinatie hiervan.

De EK beheert ook de socialmediapagina’s van de zwemvereniging. Deze bestaan uit een Facebook- en Instagram-account. Via deze pagina’s blijven belangstellenden op de hoogte van wat er zich binnen de vereniging afspeelt.

 

Kamp

Ieder jaar wordt er een weekend in juni op kamp gegaan. Wat houdt dit in? Een leuk, gezellig weekend naar een pretpark of juist een groene omgeving met eigen invulling, vol kamptradities, zoals droge worst, kampsoep en natuurlijk friet met knakworst op zaterdagavond. Voor de organisatie van het kamp wordt een kleine bijbetaling per lid gerekend.

Rommelmarkt

Begin september wordt een rommelmarkt georganiseerd tijdens de braderie te Kruiningen. Met de gehele vereniging worden doordeweeks spullen opgehaald om deze op zaterdag te verkopen. Het zorgt ieder jaar weer voor verbroedering vlak voor de start van het nieuwe zwemseizoen en veel (oud-)leden komen dan ook helpen.

 

Heb jij een goed idee voor een activiteit of heb je een creatieve geest?

De EK is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de activiteiten of die mee willen helpen activiteiten te organiseren.

De EK bestaat op dit moment uit de volgende leden:

  • Anja Kersbergen
  • Jorn de Klerk
  • Leny van Bommel
  • Kayleigh Kloet

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons info@zvzeelandia.nl