De wedstrijdkalender staat hier op onze website. Twee weken van te voren krijg je een uitnodiging via de email. Als je niet kan komen of andere vragen hebt, reageer dan even. Anders gaan we er van uit dat je er zal zijn. Het vervoer wordt in principe niet door de vereniging geregeld.

De vereniging betaalt voor de gewone wedstrijden (Nationale Competitie, Zeeuwse Invitatie en Swimkick/Minioren + Zeeuwse Kampioenschappen) het inschrijfgeld. De bedragen variëren: € 1,50 tot € 3,50. Woensdag voor de wedstrijd moeten we het inschrijfgeld voor jullie betalen (ook als je na die tijd afmeldt). Als het inschrijfgeld betaald is en je bent niet op de wedstrijd aanwezig gaan we dit in principe in rekening brengen.

De KNZB (of Regio Zuid) legt onze vereniging een boete op als een zwemmer zich afmeldt na de uiterste afmelddatum of als hij niet komt opdagen voor een wedstrijd.
De reden hiervoor is dat het de wedstrijd verstoort. Denk aan het volgende: Als je als organiserende vereniging tijdens het inzwemmen nog even 10 afmeldingen (is bv 25 starts) moet verwerken heb je zeker extra lege banen in de series en wordt de kans groot dat de wedstrijd niet op tijd kan beginnen.

Voor afmelden binnen 24 uur voor de wedstrijd kan er een boete gegeven worden van € 2,80. Indien je niet afgemeld bent voor aanvang van de juryvergadering kan dat beboet worden met € 9,40 per start. Deze periodes kunnen verschillen per wedstrijd aangezien ze door de organiserende vereniging bepaald worden. Omdat je het krijgen van boetes zelf in de hand hebt gaan we deze in principe ook aan jullie doorbelasten.

Daarom de volgende aandachtspunten:
- Als je niet wil/kan geef dit dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk dinsdag voor de wedstrijd door).
- Als je ziek bent, probeer dat dan uiterlijk zaterdag (via email) door te geven anders zondag voor 10 uur.